İç ve Dış Mekan Çekim Teknikleri

Düğün Fotoğrafçılığı Eğitimi
Eray Hacıosmanoğlu
08 Nis 2017
15:45 - 16:15
TITANIC CITY HOTEL

HEMEN KAYIT OL

DÜĞÜN FOTOĞRAFÇILIĞI EĞİTİMİ

Eğitim programı hakkında detaylı bilgi almak için eğitim danışmanımızı arayın!

0850 532 30 30
dış mekan çekim teknikleri

İç ve Dış Mekan Çekim Teknikleri

Düğün fotoğrafçılığı kursu ile iç ve dış mekan çekim tekniklerini, hangi çekim türünün daha avantajlı olduğunu, flaşsız alanlarda kullanılabilecek ışık tiplerini, mevsimin çekimler üzerindeki etkilerini öğreneceksiniz.

2.gün ilk oturumu olan İç ve Dış Mekan Çekim Teknikleri En İyi Gün Işığı Zamanları bölümüyle Düğün Fotoğrafçılığı Eğitimi devam edecek. Gelin ve damat adaylarının en iyi pozlarının hangi ışıklarda yakalanacağını, mevsime göre kullanılabilecek ışık ve pozlama tekniklerini, iç ve dış mekanlarda nasıl çekim yapılacağını, çekim türlerinin avantajlarını ve dezavantajlarını profesyonel fotoğrafçı eğitmenlerimizden öğreneceksiniz.

İç ve Dış Mekan Çekim Teknikleri dersimiz, Lightroom ve Photoshop İle Fotoğraf İşleme oturumunu destekleyerek sizlere düğün çekimleri arasındaki farkları gösterecek ve düğün fotoğrafçılığı teknik bilgilerine hakim olmanızı sağlayacak.

İç ve Dış Mekan Çekim Teknikleri En İyi Gün Işığı Zamanları Eğitim Programı

10.00 – 10.30 İç ve Dış Mekan Çekim Teknikleri En İyi Gün Işığı Zamanları

  • İç ve Dış Mekan Çekimlerinin Birbirine Göre Farklılıkları
  • Mevsime Göre Farklı Renk ve Işık Türleri
  • Gün Doğumu, Gün Batımı
  • Kapalı ve Açık Alan Işık Tipleri
  • Flaşsız Alanlarda Kullanılacak Işık Türleri
  • Düğün Fotoğrafçılığı İç Mekan Çekimi Nasıl Yapılır?
  • Düğün Fotoğrafçılığı Dış Mekan Çekimi Nasıl Yapılır?
  • Hangi Çekim Türü Daha Avantajlıdır?
  • İç ve Dış Mekan Çekimleri İçin Püf Noktalar